Seuraa meitä:

Viikonlopun peleistä tuloksena voitto kotikaukalossa ja tappio vieraskaukalossa Vantaalla – kausi jatkuu maajoukkuetauon jälkeen

KeuPa HT:n viikonloppu piti sisällään kaksi ottelua, kun ensin perjantaina kotona kohdattiin Heinolan Peliitat ja lauantaina joukkue matkasi jo toistamiseen tälle kaudelle Vantaalle Kiekko-Vantaan vieraaksi. Peliitat kaatui kotona hienosti numeroin 5-2, mutta K-Vantaa oli jälleen vahvempi kotona ja peli päättyi vierastappioon luvuin 6-4.

KeuPa HT – Peliitat

Ottelu sai vauhdikkaan alun, kun jo ajassa 2.29 soturien Atte Tiitinen teki johtomaalin maalin edustalta. Maali oli samalla miehen uran ensimmäinen Mestismaali. Avauserässä tarjosi erikoisen tilanteen, kun pleksin hajoamisen vuoksi erätauolle siirryttiin ennenaikaisesti. Tauon jälkeen KeuPa HT lisäsi johtoaan erän lopussa juuri ylvoiman päättymisen jälkeen Juuso Ketolan lyöntilaukauksella viivasta, peli 2-0.

Toinen erä noudatti ensimmäisen kaavaa maalien osalta. Kotijoukkue kasvatti johdon 4-2 ensin Rasmus Heljangon videotarkistuksen jälkeen hyväksytyllä maalilla ja muutamaa minuuttia myöhemmin Joni Airon ohjauksella Jere Kuiviston laukaukseen. Myös kolmannessa erässä maalinteon aloitti KeuPa HT – asialla jälleen Leo Ringin johtama kentällinen ja tekijänä Veeti Vuorio maalin edustalta kakkoskiekosta. Vierailija Peliitat sai myös kuparisen rikki ajassa 46.55, kun Vertti Vuoksiala kavensi tilanteeksi 5-1. Vielä erän lopussa Juuso Arola kaunisteli lukemia 5-2.

KeuPa HT:lle nappisuoritus kotikaukalossa illan ottelusta sekä tärkeät kolme pistettä jäivät Keuruulle! Juho Ahopellolle soturien maalinsuulla hyvä iltapuhde.

Kiekko-Vantaa – KeuPa HT

Vantaan ottelu noudatti täysin päinvastaista kaavaa perjantain kotiotteluun nähden. Kotijoukkue oli alusta asti valmiimpi pelaamaan ja tehokas omissa maalipaikoissaan. Avausmaali syntyi ajassa 7.29 ylivoimalla, tekijänä Olli Maansaari. Kiekko-Vantaa lisäsi johdon kahteen Jaakko Kuusiston onnistumisella erän puolivälin jälkeen. Hetkeä myöhemmin Mico Luoto kasvatti johdon jo 3-0.

Toinen erä jatkui sotureiden kannalta murheellisesti. Kotijoukkue lisäsi johtoaan ajassa 22.43 Tomi Purmolan maalilla. KeuPa HT vaihtoi samassa ajassa maalivahtia ja Leevi Nikkinen tuli tolppien väliin. Harmiksi tämäkään ei herättänyt Ihmisten joukkuetta vaan kahdella nopealla maalilla taululla olivat rumat 6-0 lukemat.

KeuPa HT sai viimein illan ensimmäisen maalinsa ja pientä lohtua, kun komean ylivoimakuvion päätteeksi Juuso Heikkilä laukoi kauden seitsemännen maalinsa. Pian tästä Rasmus Heljanko kavensi tilanteeksi 6-2 maalin kulmalta ja soturit saivat pientä henkeä päälle erän loppuun.

KeuPa HT tuli vahvasti kolmanteen erään ja halusi vielä laittaa kotijoukkueen taistelemaan tosissaan pisteistä. Paineistus tuotti tulosta, kun ensin Eetu Mäki onnistui ylivoimalla hieman onnekkaasti ja pian tästä Henri Auvinen tykitti pelin 6-4 kauden ensimmäisellä maalillaan. Hyvästä yrityksestä huolimatta kiri jäi lauantaina kaksi maalia vajaaksi ja kotijoukkue sai pisteet ansaitusti lukemin 6-4.

-

Seuraavalla viikolla edessä on maajoukkuetauko ja pelit jatkuvat Ihmisten joukkueen osalta 16.11. keskiviikkona, kun vastaan Maansiirtopuuha Areenalla asettuu FPS. Seuraava peliviikko on samalla kolmen kovan kotiottelun viikko, tervetuloa kannustamaan kotijoukkuetta voittoihin! Liput tuttuun tapaan osoitteesta seat4.me tai Keuruulla Printek / KirjaKeuruu.

Katso viikonlopun otteluiden maalikoosteet alta.