Seuraa meitä:

Upea trilleri ja viikon päätös! KeuPa HT voittoon Peliitoista aivan ottelun lopussa

KeuPa HT:n viikonloppu huipentui kotiotteluun Peliittoja vastaan ja ottelusta tulikin todellinen jännitysnäytelmä. Soturit tulivat ottelussa kahdesti kahden maalin takaa tasoihin ja ratkaisivat ottelun vajaa minuutti ennen varsinaisen peliajan loppua. Loppulukemat kirjattiin 5-4.

Ottelun alku oli eilisen tapaan sotureille haastava, kun Peliitat meni jo 0-2 johtoon avauskympillä. Soturit kuitenkin nostivat oman pelinsä tasoa ja Terry Andin (1+2) ja Sampo Paulaharjun (1+0) maaleilla tauolle lähdettiin tasalukemista.

Toinen erä oli lievää sotureiden hallintaa, mutta Peliitat iskivät maalit - kolmanteen lähdetiinkin kahden maalin takaa-ajo asemasta. Kolmas erä sai hyvän startin Aapo Holtinkosken (1+0) kavennuksen myötä. Koko illan upeasti kannustanut keuruulaisyleisö hurmioitui Justus Mikkosen (1+0) tasoitusmaalista ajassa 54:51. Trilleri sai upean päätöksen, kun vain 37 sekuntia ennen loppua Joni Airo (1+0) ratkaisi pelin Ihmisten joukkueelle. Peliitat saivat vielä lopussa pienen mylläkän ja kiekko meni maaliinkin asti, mutta vain hieman summerin jälkeen. Maalintekijöiden lisäksi sotureilta tänään tehokkaan Jaakko Heikkinen (0+3), Sunille maalilla 29 torjuntaa.

Ihmisten joukkue pelaa ensi viikolla kaksi vierasottelua. Seuraava ja samalla runkosarjan viimeinen kotiottelu on keskiviikkona 23.3. pelattava yhteisöpeli. Yhteisöpeliin on ilmainen sisäänpääsy kaikille katsojille, jonka tarjoavat lukuista yritykset.

Katso KeuPa HT - Peliitat ottelun maalikooste alta.