Seuraa meitä:

Kauden ensimmäisestä harjoitusottelusta voitto - Kiekko-Vantaa kaatui jatkoajalla 5-4

KeuPa HT pelasi Mänttä-Vilppulassa keskiviikkona 24.8. kauden ensimmäisen ottelunsa, kun Pihlajalinna-Areenalla vastustajaksi saapui Kiekko-Vantaa. Illan ottelu tarjosi viihdyttävän kiekkoillan runsaslukuiselle yleisölle ja loppulukemat kirjattiin jatkoajalle Ihmisten joukkueelle 5-4.

KeuPa HT tuli peliin vahvasti ja ensimmäinen vajaa kymppi oli kotijoukkueen hallintaa. K-Vantaa pääsi kuitenkin peliin kiinni ja oli tehokas paikoistaan tehden kaksi maalia avauskympin molemmin puolin. Soturit kavensivat erän loppupuolella Konsta Jääskeläisen osumalla. K-Vantaa lisäsi johtonsa kahden maalin suuruiseksi toisen erän alkuun, mutta Niko Kivelä toi isännät YV:llä jälleen maalin päähän ajassa 28.58.

Kolmas erä alkoi kuten aiemmat - K-Vantaa karkasi taas kahden johtoon Juuso Fagerströmin maalilla. Isännät eivät kuitenkaan lannistuneet tästäkään vaan erän edetessä ensin Mathias Hännisen ja myöhemmin Mikko Pertun maaleilla ottelu oli tasan. Jatkoerässä ottelun sankariksi nousi ottelussa hyvin pelannut Leo Ring, joka nosti kiekon Samuli Tervon selän taakse hienolla suorituksella.

Harjoitusottelut jatkuvat jo heti tänään torstaina 25.8. kun Ihmisten joukkue kohtaa KOOVEEn Keuruulla. Lämpimästi tervetuloa kannustamaan soturit voittoon ja kokemaan uusi KeuPa HT:n joukkue! Liput 5-10€ ja liput myy tuttuun tapaan seat4.me.