Seuraa meitä:       

KeuPa HT:n puolustukseen tuttu paluumuuttaja – Patrik Forsberg soturipaitaan loppukauden sopimuksella

KeuPa HT on tehnyt loppukautta koskevan pelaajasopimuksen puolustaja Patrik Forsbergin, 28v, kanssa. Patrik on tuttu mies jo entuudestaan Keuruulla, sillä mies on pelannut KeuPa HT:n riveissä kausilla 16-17 sekä 21-22. Kauden -22 päätteeksi Forsberg siirtyi Kajaanin Hokkiin. Tällä kaudella pelejä on kertynyt 16 ja tehopisteitä 0+5. Patrik on jo liittynyt mukaan joukkueeseen ja mies nähdään kaukalossa heti illalla Kiekko-Espoota vastaan!

Forsberg tuo kaivattua leveyttä, kokoa ja kilpailua KeuPa HT:n puolustukseen varsinkin, kun Tony Tuupanen on loukkaantumisen vuoksi arviolta sivussa 2-3kk. KeuPa HT:n päävalmentaja Niko Raiskio näkee, että joukkue saa Forsbergista johtajuutta ja jämäkkyyttä

- Patrik on kokenut ja isokokoinen rightin puolen pakki. Hän tuo meille paljon johtajuutta ja jämäkkyyttä alakertaan. Patrik on hyvä kamppailemaan, joka on erityisesti pienissä kaukaloissa hyvä ominaisuus. Plussaa on myös hyvä laukaus.

Patrik Forsberg ei malta odottaa paluuta Keuruulle:

- Kajaanista matka jatkui Jyväskylään niin halusin ehdottomasti tulla takaisin KeuPaan pelaamaan. Mukavaa tulla takaisin Keuruun ”pyhättöön”, nähdään hallilla!

Tervetuloa takaisin Keuruulle, Foppa!