Seuraa meitä:       

Kiekko-Espoo toistamiseen vahvempi viikon sisään

KeuPa HT ja Kiekko-Espoo kohtasivat toistamiseen viikon sisään, kun joukkueet pelasivat Espoossa tiistai-illan kamppailussa. Hyvin tasainen kamppailu päättyi lopulta kotijoukkueen voittoon selvin luvuin 5-2, vaikka KeuPa HT johtikin ottelua 0-2. Soturit pelasivat huippukiekkoa ensimmäiset 40 minuuttia, mutta kolmas erä käänsi ottelun kulun.

Soturien peliin tulo oli vahva ja ensimmäinen erä oli kokonaisuudessaan KeuPa-painotteinen. Aktiivisuus toi palkinnon jo ajassa 2.51, kun siirretyn rangaistuksen aikana Viljam Sandvik ja Leo Ring pelasivat nopeilla siirroilla paikan Mikko Pertulle ja mies painoi kiekon etuyläkulmaan ohi Waltteri Ignatiewin. Sotureilla oli avauserässä tukku hyviä maalipaikkoja, mutta tolppaa lähemmäs joukkue ei päässyt. Erän toinen tilastomerkintä oli Juuso Ketolan jäähy erän puolivälin jälkeen.

Toinen erä oli tasaisempaa vääntöä ja ennen kaikkea hyvää jääkiekkoa, mutta toisessakin erässä KeuPa HT oli hallitsevampi osapuoli. Erän ainoasta maalista vastasi KeuPa HT, kun kuumassa pisteputkessa majaileva Joni Airo onnistui alivoimalla Miiro Linjalan hienosta syötöstä ajassa 38.50. Tässä vaiheessa peli oli hyvin sotureiden hallussa ja päätöserään lähdettiin pelitapahtumiin nähden vankassa 0-2 johdossa.

Kolmas erä alkoi kuitenkin karmeasti sotureiden kannalta, kun juuri alivoiman kestettyään Atro Leppänen laukoi lyöntilaukauksella espoolaiset mukaan otteluun. Heti seuraavassa vaihdossa Aleksi Matinmikko laukoi kiekkoa viivasta ja Jaakko Heikkinen ohjasi pelin tasoihin. KeuPa HT sai paikan ylivoimalla mennä uudelleen johtoon, mutta tällä kertaa maaliverkko ei soinut. Ylivoiman jälkeen sen sijaan kotijoukkue lisäsi johtoaan, kun Julius Rantaeskolan laukaus upposi maskin takaa Oskari Parviaisen selän taakse. Soturit saivat jälleen ylivoiman, mutta viime viikon ottelusta poiketen tämä ilta ei tuonut onnistumisia ylivoimalla. Kolmannessa erässä K-Espoo käytti paikkansa tehokkaasti, kun ajassa 52.41 peli oli jo 4-2 Aleksi Matinmikon viivalaukauksella. Pelin viimeinen maali tehtiin keupalaisten pelatessa kuudella viittä vastaan tyhjään nuottaan.

Soturit pelasivat jälleen hyvää vieraspeliä ja olivat lähellä ottaa pisteitä mukaan Espoosta. Kolmannen erän alku kuitenkin sekoitti pakkaa jonkin verran, joka vaikeutti pelaamista ja espoolaiset pääsivät ratkomaan pelin. Uusi mahdollisuus palata takaisin voittojen tielle tarjoutuu kuitenkin pian, kun torstaina Keuruun jäähallissa vastaan luistelee RoKi! Tervetuloa kannustamaan sotureita voittoon, liput seat4.me sekä Keuruulta Printek / KirjaKeuruu.

Katso ottelun Kiekko-Espoo – KeuPa HT maalikooste alta.