Seuraa meitä:       

KeuPa HT ja Keuruun lukio tekevät tiivistä yhteistyötä kaudella 2022-2023 – nuoret pääsevät toteuttamaan markkinointi- ja mediataitoja urheilun parissa

KeuPa HT ja Keuruun lukion yrittäjyyslinja ovat aloittaneet tiiviin yhteistyön syksyllä 2022. Lukiolaisilla on koko lukuvuoden käynnissä mediataitoihin ja markkinointiin keskittyvä yrittäjyyslinja -kurssi. KeuPa HT on mukana tällä kurssilla yhtenä toimeksiantajana. Lukiolaiset ovat päässeet käyttämään luovuuttaan ja tuottamaan videosisältöä KeuPa HT:n kanaville.

Videosisällöstä saatiin esimakua tänään julkaistussa Veeti Vuorion pelaajaesittelystä. Loppuvuoden aikana KeuPa HT:n sosiaalisen median kanavilla tullaan näkemään kokonaan lukiolaisten tuottama videosarja, jossa tutustumaan Ihmisten joukkueen pelaajiin haastattelujen kautta.

Lukiolaiset ovat päässeet tutustumaan Ihmisten joukkueen pelaajiin ja persooniin sekä syvemmin jääkiekkoon ja ottelutapahtumiin. Kurssin vetäjä Sari Saarinen on ollut mielissään yhteistyöstä ja tästä projektista:

- Keuruun Lukion ja KeuPa HT:n yhteistyö on ollut mukavaa ja antoisaa. Nuoret ovat päässeet kuvaamaan, haastattelemaan ja editoimaan videoita sekä Kehittämisyhtiö Keulinkin studiossa että Keuruun jäähallissa. Tässä on uskallettu hienosti tarttua uudenlaiseen tekemiseen ja oppimiseen, ja nuoret ovat tykänneet projektista kovasti.

KeuPa HT:n myynti- ja markkinointipäällikkö Paavo Tuovinen on ollut tyytyväinen yhteistyöhön jo tässä vaiheessa:

- Yhteistyö lukiolaisten kanssa on toiminut moitteettomasti. Nuoret ovat olleet innokkaita ja idearikkaita videoiden tuottamista kohtaan sekä ryhmässä löytyy monenlaista osaamista. Haastatteluvideoiden studio on nuorten suunnittelema, samoin videoiden käsikirjoitus ja toteutus alusta loppuun. Lukiolaiset ovat olleet innokkaita käymään ottelutapahtumissamme ja joukkueen harjoituksissa kuvaamassa materiaalia. Mikä hienointa, moni on innostunut jääkiekosta ja urheilusta tämän projektin myötä!

- On hienoa olla mukana tässä projektissa ja tehdä yhteistyötä nuorten kanssa. Tämä tukee hienosti myös koko organisaation arvoja ja slogania ”Ihmisten joukkue.” Kiva, että tämmöinen mahdollisuus tarjoutui ja toteutui, missä nuoret pääsevät tiiviisti mukaan KeuPa HT:n toimintaan tuottamalla laadukasta sisältöä meidän faneille ja seuraajille. Videoiden tuottaminen on myös hyvin kehittävää, jossa yhdistyvät monet tärkeät työelämän taidot.