Seuraa meitä:       

Mikko Perttu lainasopimuksella Keuruulle – JYP ja KeuPa HT jatkavat yhteistyötä tulevalla kaudella

Hyökkääjä Mikko Perttu siirtyy toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella KeuPa HT:n riveihin. Syyskuussa 22-vuotta täyttävä isokokoinen keskushyökkääjä siirtyi keväällä JYPin riveihin Imatran Ketterän riveistä, jossa hän oli mukana voittamassa Mestiksen mestaruutta. Samalla JYP Jyväskylä Oy ja KeuPa Hockey Oy ovat solmineet pelaajaliikenne- ja yhteistyösopimuksen.

- Perttu on tulevaisuuden peluri, joka on kulkenut hiukan erilaisen pelaajapolun liigan porteille. Pertulle on tärkeää saada tässä vaiheessa kokemusta vastuullisesta tuloksentekijän roolista sekä aikaa fyysisten ominaisuuksiensa kehittämiseen ammattiurheilun vaatimustasolle. Pertun pitkä pelaajasopimus mahdollistaa pelaajan rauhallisen kokonaisvaltaisen kehittämisen ja meillä on vahva usko siihen, että Pertusta kehittyy liigatason keskushyökkääjä tulevien kausien aikana, kommentoi JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen Pertun siirtoa.

 JYP Jyväskylä Oy ja KeuPa Hockey Oy ovat myös solmineet kaudelle 2022–2023 pelaajaliikenne- ja yhteistyösopimuksen. Yhteistyösopimuksen tavoitteena on mahdollistaa sujuvaa pelaajaliikennettä seurojen välillä tulevan pelikauden aikana, sekä vahvistaa paikallista keskisuomalaista pelaajapolkua.

- Yhteistyösopimus mahdollistaa nuorille pelaajillemme erinomaisen kehityspaikan osaavassa valmennuksessa. KeuPa HT:n kanssa tehtävä pitkäjänteinen yhteistyö on merkittävä osa JYPin ja koko Keski-Suomen alueen pelaajapolkua sekä aikuisvaiheen pelaajakehitystämme. Yhteistyön tavoitteena on myös mahdollistaa paras mahdollinen urheilullinen menestys seuroille tulevalla kaudella, kommentoi yhteistyösopimusta JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen.

Konsta Jääskeläinen KeuPa HT:n rivehin

Pertun lisäksi KeuPa HT on tehnyt ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen Konsta Jääskeläisen kanssa. Sopimus pitää sisällään kolmen viikon try out -jakson.

Pelaajakoordinaattori Taneli Maasalo luonnehtii pelaajaa seuraavasti:

- Konsta on klassinen peliä tekevä sentteri, joka omaa hyvän syöttötaidon. Lisäksi hänellä on asenne ja työmoraali kunnossa. Hyökkääjä on pelannut viimeiset kolme kautta kärkisentterinä Suomi-Sarjassa ja viime kaudella mies oli tärkeässä roolissa D-Kiekon mestaruuteen päättyneellä kaudella.

Perttu ja Konsta sekä koko muu joukkue ovat tavattavissa huomenna kauden avaustilaisuudessa Camping Nyyssänniemessä klo 18 alkaen. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Elekmerk Oyn kanssa.