Seuraa meitä:       

Jani Kluuskeri ja Miiro Linjala Ihmisten joukkueeseen

KeuPa HT:ta kausilla 2019-2021 edustanut tuttu puolustaja Jani Kluuskeri sekä viime kaudella Mestiksessä debytoinut hyökkääjä Miiro Linjala vahvistavat sotureita tulevalla kaudella. Molempien pelaajien sopimukset ovat yksivuotisia.

 Pelaajakoordinaattori Taneli Maasalon mukaan paluumuuttaja Jani Kluuskeri, 24, tuo vahvaa luistelua ja kamppailupelaamista joukkueeseen:

- Paluumuuttaja Jani Kluuskeri on tuttu mies keuruulaisille parin kauden ajalta. Rightin puolen puolustaja, jonka vahvuudet ovat luistelu ja kamppailupelaaminen. Jani on nimenomaan urheilija, joka tekee asiat viimeisen päälle päivästä toiseen.

Jyväskyläläislähtöinen hyökkääjä Miiro Linjala, 21, pelasi hyvän debyyttikauden Mestiksessä ja pelaaja omaa paljon potentiaalia.

- JYPin ja Jukureiden juniorimyllyn läpikäynyt Miiro Linjala on taitava keskushyökkääjä, jonka vahvuudet ovat luistelussa ja pelin tekemisessä. Miiro pelasi viime kaudella hyvän debyyttikauden Mestiksessä ja uskomme, että kehityskäyrä jatkaa matkaa ylöspäin myös ensi kaudella. Lisäarvona Miiro tuo myös lisää keskisuomalaisuutta pukukoppiin, Taneli Maasalo tuumaa.

KeuPa HT:n päävalmentaja Sami Ryhänen mukaan joukkueen rakentamisessa ollaan aikataulussa:

- Joukkueen rakennus on sujunut tähän mennessä aikataulussa. Olemme saaneet niitä pelaajia, keitä olemme halunneetkin. Pelaajia, joilla on kova himo mennä urallaan eteenpäin, ja jotka pystyvät pelaamaan vahvasti kiekolla sekä ovat vahvoja luistelemaan. Harjoittelu sekä hyvä arki ovat meillä isoja arvoja mihin pelaajat ovat sitoutuneet.

- Muutamia pelaajia vielä etsitään ja uskon vahvasti, että löydämme oikeat palaset oikeille paikoille ennen kuin kausi on valmis alkamaan.

Tervetuloa Keuruulle Jani ja Miiro!