Seuraa meitä:       

FPS vahvempi 4. puolivälierässä Keuruulla perjantai-iltana - KeuPa HT selkä seinää vasten lauantain vierasottelussa Forssassa

Perjantai-illan kamppailu Keuruulla päättyi vierailija FPS:n voittoon numeroin 0-3. Tappio tietää sitä, että sarja on nyt tilanteessa 1-3 ja lauantaina soturit tarvitsevat voiton Forssasta, jotta sarja jatkuu.

KeuPa HT tuli peliin aktiivisesti ja vieraiden maalivahdille Petrus Lintoselle kertyikin 10 torjuntaa avauserässä. Sotureiden ylivoiman aikana FPS sai vastahyökkäyksen, josta Mikko Lahtela onnistui vieden vierailijat johtoon.

Toisen erän ensimmäisellä kymmenminuuttisella molemmat joukkueet saivat ylivoimamahdollisuuden, mutta lukemat säilyivät 0-1. Joni Airolla oli hyvä paikka läpiajosta juuri KeuPa HT:n ylivoiman päätteeksi, mutta ei onnistunut tasoittamaan peliä. Vierailijat puolestaan onnistuivat lisäämään johtoaan 0-2 heidän ylivoimansa jälkeen, kun Santtu Hakanen laukoi maalin edustalta 0-2 ajassa 31.56. Erän loppupuolella Justus Mikkonen kaadettiin läpiajosta ja tuloksena rangaistuslaukaus, mutta tästäkään paikasta ei saatu maalia tehtyä.

Vauhti, fyysisyys ja taklaukset lisääntyivät selvästi ottelun kolmanteen erään. Ihmisten joukkue teki paljon töitä ja oli aktiivinen, mutta FPS puolusti hyvin eikä kotijoukkue päässyt parhaille maalintekopaikoille. Lopussa haettiin kavennusta yli kahden minuutin ajan ilman maalivahtia kuudella pelaajalla, mutta maalihanoja ei saatu auki. Näin ottelu päättyi vieraille 0-3.

Sarja jatkuu lauantaina 9.4. Forssassa. Ihmisten joukkue on selkä seinää vasten ja lauantaina on voitettava vieraskaukalossa, jotta sarja jatkuu. Soturit ovat pelanneet jo kaksi hyvää vieraspeliä Forssassa, joten voiton ottaminen on täysin mahdollista.

4. puolivälierän maalikooste katsottavissa alta.