Seuraa meitä:

Sarja tasoihin Keuruulla!

KeuPa HT jatkoi vahvaa työntekoaan lauantailta ja tasoitti ottelusarjan FPS:sää vastaan Keuruulla lukemin 5-2!

Kotijoukkue tuli peliin valmiina ja oli hallitsevampi läpi avauserän. Vierailija FPS pääsi kuitenkin johtoon erän loppupuolella Mika Huhtasalon maalilla. Myös toinen erä alkoi sotureiden hallitessa ja ajassa 24.44 Jaakko Heikkinen upotti kiekon maaliin Terry Andin oivaltavasta syötöstä.

Illan peli oli kuin kopio lauantaisesta sarjan avauksesta - Ihmisten joukkue sai kolmannen erän alkuun tehohetken ja teki reiluun 5 minuuttiin kolme maalia. Mikko Lahtinen vei soturit johtoon hienolla yksilösuorituksella. Hieman myöhemmin johtoa lisäsi Joel Järvenpää ja vain 27 sekuntia edellisestä 4-1 pelin painoi Jere Helenius.

FPS sai vielä kavennuksen kolmannen erän puolivälin jälkeen, mutta KeuPa HT puolusti kahden maalin johtoaan sitkeästi. Mikko Lahtinen onnistui vielä toistamiseen tehden päätöslukemat 5-2 tyhjiin. Näin kutkuttava sarja on tasatilanteessa 1-1 ja seuraava ja samalla 3. puolivälierä pelataan keskiviikkona 6.4. Forssassa. Seuraava peli Keuruulla otellaan perjantaina 8.4. klo 18.30. Liput tuttuun tapaan seat4me tai Printek / KirjaKeuruu. Osta liput ennakkoon niin pääset parhaille paikoille ja vältyt jonottamiselta!