Seuraa meitä:

TUTO maalin verran etevämpi torstai-illan kamppailussa

KeuPa HT pelasi hyvän vieraspelin ja oli ottelun hallitsevampi osapuoli, mutta TUTO oli tehokkaampi maalipaikoissa ja vei kamppailun 3-2.

Avauserä oli tasaista kiekkoa maalien, laukausten ja torjuntojenkin osalta. Soturit aloittivat maaliteon ajassa 10.51, kun Juho Koivusaari onnistui lähes nollakulmasta. TUTO:n kuittaus tuli kuitenkin pian ja toiseen erään lähdettiin tasalukemista.

Toiseen erään KeuPa HT tuli selvästi sisuuntuneena ja oli hallitsevampi osapuoli. Käsikirjoitus noudatti kuitenkin vahvasti 1. erän kaavaa. Soturit menivät 2-1 johtoon Jaakko Heikkisen maalilla, mutta TUTO tasoitti pelin Roope Rannan hienolla maalille nousulla ja myös kolmanteen lähdettiin tasalukemista.

KeuPa HT:n harmiksi TUTO onnistui tekemään voittomaalin vastahyökkäyksestä alivoiman jälkeen, mikä jäi myös ottelun voittomaaliksi. Runkosarjaa on näin jäljellä enää kolmen kovan ottelun verran ja seuraava ottelu pelataan lauantaina Ketterää vastaan poikkeuksellisesti Lappeenrannassa Kisapuistossa.