Seuraa meitä:       

Taneli Maasalo KeuPa HT:n pelaajakoordinaattoriksi

KeuPa HT:n organisaatio saa ison vahvistuksen, kun Taneli Maasalo, 33, toimii jatkossa seuran pelaajakoordinaattorina. JYPissä asiakkuus- ja kehityspäällikkönä työskentelevä Maasalo toimi KeuPa HT:n pelaajakoordinaattorina aiemmin vuosina 2015–2019. Tällä ajanjaksolla KeuPa HT voitti mm. historiallisen Mestis-mestaruuden vuonna 2018 sekä Mestis-hopeaa vuonna 2019.

Uusvanhasta pestistä Maasalo on hyvillään ja palaa mielellään rakentamaan KeuPa HT:n ensi kauden joukkuetta:

- On mahtavaa palata tuttuun ympäristöön rakentamaan uutta tarinaa. Edellisellä visiitilläni Keuruulla ja KeuPa HT:ssa suhtauduin urheilupuolen rakentamiseen suurella intohimolla ja etenkin viimeiset menestysvuodet 2017–2019 ruokkivat tätä intohimoa entisestään. Kun KeuPa HT lähestyi asian tiimoilta ensimmäisen kerran joulun tienoilla, tiesin heti, että haluan olla tässä projektissa mukana, mikäli se on työnantajalleni ok ja omat aikatauluni antavat myöten. Leipätyöni on JYPissä ja vapaa-ajalla rakennetaan sitten KeuPaa eli aika kiekontäyteistä elämää eletään edelleen.

KeuPa HT:n pelaajakoordinaattorina on viimeisen kolmen kauden ajan toiminut Tomas Westerlund valmentajapestinsä ohessa. Maasalo näkee, että organisaatio on mennyt koko ajan eteenpäin, mikä antaa hyvät eväät myös jatkon suhteen, kun menestystä haetaan:

- Tomas Westerlund on tehnyt hienoa työtä Keuruulla viimeiset vuodet. KeuPa HT on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Mestiksen kärkijoukkueena ja tällä tiellä jatketaan tästä eteenpäinkin. Kun puhutaan kilpaurheilusta pitää aina tavoitella menestystä. Urheilullinen arki Keuruulla on laadukasta jatkossakin päävalmentaja Sami Ryhäsen johdolla, joten etsimme nimenomaan pelaajia, jotka haluavat menestyä ja ovat valmiita tekemään työtä yhteisen tavoitteen eteen.

KeuPa HT:n toimitusjohtaja Juuso Mörsky on myös hyvillään, että vahvistusta urheilupuolelle saatiin Maasalon pestaamisen toimesta:

- Oikeastaan jo loppusyksystä, kun aloimme suunnitella tulevaa kautta, oli ajatus, jos saataisiin Taneli mukaan auttamaan urheilupuolelle. Tavoitteena KeuPalla on aina pärjätä urheilullisesti ja tämä tukee sitä tavoitetta myös ensi kaudelle. Uskon, että Tanelin ja Samin johdolla meillä tulee olemaan jälleen erittäin kilpailukykyinen joukkue jalkeilla, kun kiekko tippuu syksyllä jäähän. Kiitos myös JYPille, että tämä järjestely onnistui.

KeuPa HT:n kauden 2022–23 joukkueen rakentaminen on jo täydessä vauhdissa. Pelaaja- ja valmentajasopimuksista tulemme tiedottamaan myöhemmin.