Seuraa meitä:

Perjantai-illan ottelu säilyi jännittävänä loppuun asti - KeuPa HT vahvempi 4-3 voittolaukauskilpailuun asti edenneen kamppailun jälkeen

KeuPa HT nappasi viikon toisesta ottelusta ja viikonlopun ensimmäisestä kotiottelusta voiton TUTO:sta numeroin 4-3.

Molemmat joukkueet aloittivat illan kamppailun tunnustellen. Peli-ilmeeltään tasainen avauserä kääntyi kuitenkin TUTO:lle, kun joukkue teki kaksi maalia erän puolivälin molemmin puolin.

Erätauon jälkeen jäälle tuli sisuuntunut soturilauma ja kavennusmaali syntyi reilun minuutin pelin jälkeen, kun Jere Helenius kavensi ottelun maalin edestä. Erän puolivälin jälkeen peli oli jo tasan Eetu Pylkkäsen viivakudilla. KeuPa HT:n harmiksi TUTO kuittasi heti perään katkaisten KeuPa HT:n hyvän momentumin ja näin myös toinen erä loppui vieraiden johdossa.

Päätöserässä pelin intensiteetti kasvoi ja kotijoukkue sai monia hyökkäyspaikkoja. Pitkään näytti, että Ihmisten joukkue ei useita tolpan kilahduksia lähemmäksi pääse kunnes minuutti ennen loppua ilman maalivahtia pelatessa Jere Helenius painoi maalin edestä väkisin kiekon reppuun tehden illan toisen maalinsa.

Myös jatkoaika päättyi lukemin 3-3, mikä tarkoitti, että paikalle saapunut runsaslukuinen yleisö pääsi nauttimaan vielä voittolaukauskilpailusta. TUTO:lta pelin avasi Olli Valtola onnistuen. Seuraavissa pareissa onnistumisia ei nähty kunnes kahdessa viimeisessä parissa sotureilta onnistuivat peräjälkeen And ja Lahtinen. Näin Ihmisten joukkue nappasi vaikean, mutta hyvin tärkeän voiton voittolaukauskilpailun jälkeen ja 2 pistettä jäi Keuruulle.

Kamppailu pudotuspelipaikoista on edelleen hyvin tiukkaa ja yksikin piste voi olla ratkaiseva. Jatketaan upeaa kannustamista ja annetaan kaikki mahdollinen tuki Ihmisten joukkueelle seuraavassa kotiottelussa lauantaina 12.3.! Vastassa Heinolan Peliitat. Liput tuttuun tapaan seat4.me tai Printek/KirjaKeuruu.

KeuPa HT - TUTO -ottelun maalikooste katsottavissa alta.