Seuraa meitä:

Voitollinen vieraspelireissu Kajaaniin - KeuPa HT tehokas maalipaikoissa ja tuloksena 1-5 voitto

KeuPa HT:n vieraspelien voittoputki kasvoi kolmen ottelun mittaiseksi, kun joukkue voitti Kajaanissa Hokin numeroin 1-5.

Ottelu sai vauhdikkaan alun, kun ajassa 00.56 Waltteri Viitanen vei soturit 0-1 johtoon uransa ensimmäisellä Mestis-maalillaan. Soturit lisäsivät johtoaan toisen erän alussa Juho Koivusaaren (1+2) ylivoimamaalilla. Erän lopussa Hokki kavensi maalin päähän alivoimalla vastahyökkäyksestä.

Kolmanteen erään Ihmisten joukkue tuli takaiskumaalista selvästi sisuuntuneena ja ensimmäiselle vitoselle johto kasvoi Justus Mikkosen (1+1) ja Waltteri Viitasen (2+0) maaleilla jo 1-4. Atro Leppänen (1+1) ratkaisi ottelun viimeistään 1-5 maalillaan erän puolivälin jälkeen. Hoki:lla oli omat paikkansa, mutta Niko Parkkinen oli kuin muuri tarjuen 34 vetoa illan aikana.

Pelit jatkuvat heti keskiviikkona, kun Ihmisten joukkue saa kotiluolassaan vastaansa SaPKon! Rajoitusten hellitettyä yleisö on enemmän kuin lämpimästi tervetullut kannustamaan soturit voittoon! Liput keskiviikon ja perjantain otteluihin täältä.

Hokki - KeuPa HT -ottelun maalikooste alla.