Seuraa meitä:       

KeuPa HT:n organisaatio vahvistuu - Uudeksi myynti- ja markkinointipäälliköksi Paavo Tuovinen

Elokuun käynnistyttyä ilmassa voi aistia jo syksyn tuoksua, mikä tarkoittaa jääkiekkokauden vääjäämätöntä lähestymistä. Samalla uudet tuulet toivat miellyttäviä uutisia KeuPa HT:n toimiston puolelle, kun Paavo Tuovinen aloittaa uutena myynti- ja markkinointipäällikkönä.

 

Kuusamosta lähtöisin oleva 25-vuotias Paavo Tuovinen on innoissaan uudesta pestistään ja työtehtävistä:

 

- Mahtavaa päästä työskentelemään itselleni rakkaan lajin parissa ja kiitokset KeuPa HT:lle tästä upeasta mahdollisuudesta. Näen KeuPa HT:ssa paljon potentiaalia ja aion antaa parhaan mahdollisen työpanokseni seuralle ja toiminnan kehittämiseen niin myynnin kuin markkinoinnin saralla.

 

Nuoresta iästään huolimatta Paavo Tuovinen on saanut kerrytettyä laajasti kokemuksia urheilurintamalla, mutta loppujen lopuksi asenne ja persoona ratkaisevat onnistumisessa.

 

- Opiskelin Jyväskylän Ammattikorkeakoulussa urheilutradenomiksi, mikä antoi vahvan pohjan tämän alan työskentelyyn. Opin tarkastelemaan urheiluorganisaatioiden toimintaa kriittisesti ja uusin silmin, mikä luo kehitystä urheilupuolelle. Aiemmin työskentelin Rauman Lukossa, joten urheiluorganisaation pyörittämisen moninaisuus ja vaihteleva arki ovat jo tuttuja. Aiempien kokemusten ja oppimieni asioiden lisäksi tuon ahkeran ja hyvän tyypin KeuPa HT:n toimistoon ja tiimiin.

 

Myös KeuPa HT:n toimitusjohtaja Juuso Mörsky on innoissaan alkavasta syksystä ja uudesta aisaparista:

 

- Hienoa, että löydettiin erittäin motivoitunut ja asenteeltaan rohkea mies mukaan KeuPa-perheeseen. Paavolla on osaamista ja kokemusta jääkiekon parissa työskentelystä ja uskon, että hänellä on paljon annettavaa organisaatiomme kehittämiseen myynnin ja markkinoinnin puolella.

 

Tervetuloa Keuruulle Paavo!