Seuraa meitä:       

KeuPa HT:lle kaksi tärkeää jatkosopimusta - Kumpulainen sekä Aitola jatkavat Keuruulla

KeuPa HT on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta, kun sekä 29-vuotias laitahyökkääjä Janne Kumpulainen, että 28-vuotias puolustaja Olli Aitola jatkavat joukkueessa.

Molemmat pelaajat ovat erittäin tuttuja keuruulaisyleisölle, Kumpulainen aloittaa viidennen, ja Aitola neljännen kautensa Keuruulla.

Kumpulainen, 29, on ollut monena vuotena yksi sarjan parhaita hyökkääjiä. Viime kaudella laitahyökkääjä nakutti tehot 8+31.

"Kumpulainen ei varmasti esittelyjä kaipaa. Hän on tämän sarjan kokeneimpia ja taitavimpia hyökkääjiä. "Puppe" on tällä hetkellä siinä kunnossa, että henkilökohtainen piste-ennätys tullaan rikkomaan tulevalla kaudella", kommentoi KeuPa HT:n päävalmentaja Tomas Westerlund.

Aitola, 28, tuo tärkeää kokemusta sekä varmuutta KeuPa HT:n puolustukseen. Viime kaudella puolustaja pelasi KeuPa HT:n takalinjoilla 41 ottelua tehoin 6+7.

"Aitola on myös hyvin tuttu mies keuruulaisille. Hän tuo rutkasti kokemusta ja esimerkillisyyttä joukkueeseen lisää. "Aide" on tunnollinen kaveri ja monipuolinen puolustaja, josta tiedetään tasan tarkkaan mitä tullaan saamaan", päävalmentaja Westerlund summaa.

KeuPa HT:lla on nyt joukkueessaan mukana 2 maalivahtia, 6 puolustajaa sekä 13 hyökkääjää.