Seuraa meitä:       

KeuPa HT:n ensimmäiset kiinnitykset tehty – Tärkeitä jatkosopimuksia avainpelaajien kanssa

KeuPa HT on solminut ensimmäiset pelaajasopimukset kaudelle 2020-21. Seitsemän tärkeää jatkosopimusta pitävät sisällään viime kausina isossa roolissa olleita johtavia pelaajia sekä viime kaudella läpimurron Mestikseen tehneitä nuoria, jotka ovat valmiita ottamaan seuraavan stepin. Sopimukset ovat yksivuotisia. Joukkueen päävalmentaja Tomas Westerlund kommentoi jatkosopimuksen tehneitä pelaajia seuraavasti:

Jani Kluuskeri – Klusu on monipuolinen puolustaja, jolta ei asennetta tai tahtoa puutu. Pitää oman pään puhtaana ja tykkää osallistua myös hyökkäyksiin. Omaa myös joukkueen kovimman lämärin, mutta tarkkuutta tarvitaan vielä.

Atro Leppänen – Mäntän Bobby Orr. Atro taisteli itsensä joukkueeseen viime vuonna try-outin kautta ja yllätti varmasti jokaisen. Hyvä luistelija ja pystyy tekemään kiekon kanssa peliä edistäviä ratkaisuja. Atro omaa valtavan potentiaalin ja ensi kaudella siitä revitään kaikki irti.

Mikko Lahtinen – Lavin jatko lämmittää varmasti jokaisen keuruulaisen mieltä. Kulttipelaajan maineessa oleva talonmies on iso pala meidän puolustustamme. Lavi tuo kokemusta ja johtajuutta pukukoppiin sekä kaukaloon. Vahvojen huhujen mukaan mies on ensi kaudella myös semmoisessa kunnossa, että henkilökohtainen piste-ennätys tullaan rikkomaan.

Jani Siekkinen – Jani on kahden suunnan pelaaja, joka pystyy pelaamaan keskellä sekä laidassa. Siekkinen tulee olemaan tärkeä palanen meidän keskikaistaa ja tulee ottamaan isoja harppauksia kehityksessään. Mies, jolla ei ole lainkaan heikkouksia, tulee tekemään rumaa jälkeä ensi kaudella.

Justus Mikkonen – Väitän että Mikkonen on tämän sarjan nopeimpia luistelijoita. Jusse on ottanut isoja kehitysaskelia joka kaudella ja uskon että sama suunta tulee jatkumaan. Todella vaarallinen pelaaja hyökkäyssuuntaan, jolla on koko ajan pyrkimys päästä maalintekoon.

Oula Kuure – Oula pelasi meillä vahvan tulokaskauden ja on valmis ottamaan seuraavan kehitysaskeleen. Hyvä luistelija, vahva luonne ja tarkka rannelaukaus on tämän kaverin vahvuudet. Näitä ominaisuuksia päästään varmasti ihailemaan taas tulevalla kaudella.

Joni Piipponen – Pipsa on iso johtaja kentällä ja sen ulkopuolella. Tämän kaverin pystyy heittämään jäälle tilanteeseen kuin tilanteeseen ja tulee olemaan taas isossa roolissa tulevana kautena. Luistelussa ja teränkäytössä on otettu isoja askelia viimevuosina, joten uskon että ensi kaudella nähdään parasta Pipsaa.

Nyt julkaistut jatkosopimukset takaavat hyvän rungon tulevan kauden joukkueeseen. Vaikka poikkeustilanne tuo omat haasteensa, on päävalmentaja Westerlund tyytyväinen joukkueen rakennukseen:

”Ollaan hyvällä mallilla tulevan kauden rakennuksen suhteen, vaikka tämä poikkeustilanne hankaloittaa maailmalla varmasti jokaisen elämää. Ollaan nyt saatu tärkeitä palasia kiinnitettyä ensi kautta ajatellen ja tästä on hyvä jatkaa. Töitä tehdään tällä hetkellä taukoamatta ja neuvotteluja käydään tiuhaan tahtiin, joten lähiaikoina tullaan varmasti julkaisemaan lisää sopimuksia. Nyt on tietenkin tärkeintä, että pysytään terveinä ja kuunnellaan sekä noudatetaan Suomen hallituksen neuvoja ja ohjeita.”