Seuraa meitä:       

Mestis-kausi käyntiin eilen - KeuPan kotiavaus tänään

Mestis-kausi 2019-2020 alkoi eilen sotureiden osalta viime kevään finaalivastustajaa Ketterää vastaan Imatralla. Tiukka vääntö päättyi lopulta kotijoukkueen 6-5 voittoon voittolaukauskilpailun jälkeen. Jos joku vielä epäilee Mestiksen slogania ”Suomen viihdyttävintä lätkää”, voi häntä pyytää katsomaan koosteen eilisestä matsista. Ottelu tarjosi jännitystä, upeita yksilösuorituksia, vauhtia ja maaleja, eli oikeastaan kaikkea, mitä lätkämatsilta toivoa sopii. Ketterä oli päätöserässä jo 5-3 karkumatkalla, mutta niin vain soturit kampesivat itsensä tasoihin. Rankkarit olivatkin yleisölle se kirsikka kakun päälle, ja tällä kertaa Ketterä vei sen taiston.

Oli tärkeää, että soturijoukkue sai heti onnistumisia laajalla rintamalla, mutta erityismaininnan ansaitsee ensimmäisen Mestis-maalinsa tehnyt Atro Leppänen. Atrolta erittäin ennakkoluulotonta pelaamisesta muutenkin jo heti ensimmäisessä Mestis-pelissä. Painakaa Mäntän pojan nimi mieleen!

Kauden kotiavaus

Tänään lauantaina on kotiavaus Keuruulla ja vastaan asettuu Kokkolan Hermes. KeuPa HT ja Hermes pelasivat todella mielenkiintoisen ja fyysisen puolivälieräsarjan viime keväänä ja nytkin voidaan odottaa, ettei tästä ottelusta taatusti latausta puutu. Paljon vaihtuvuutta pelaajistonsa osalta viime kauteen verrattuna kokenut Hermes aloitti kautensa niin ikään tappiolla, kun KOOVEE pyöräytti kokkolalaiset lukemin 6-2.

Molemmat joukkueet haluavat varmasti saada voittotilinsä auki eilisen jälkeen, joten tänään on luvassa erittäin mielenkiintoinen ottelu. Tervetuloa siis seuraamaan Suomen viihdyttävintä lätkää Keuruulle kaudelle 2019-2020. Ottelu alkaa klo 17:00!

Huomioita kotiottelutapahtumasta:

Jäähalli on kokenut ison muutoksen kesän aikana ja on vielä viimeistelyä vaille valmis. Hallin isoin ja odotetuin muutos Mestis-peleihin, eli lämmitys, valmistunee lokakuun aikana. Myös tulostaulun päädyn ravintolapalvelut tulevat uudistumaan syksyn aikana ja niistä tiedotetaan erikseen. Tällä hetkellä keuruulaista kiekkoyleisöä palvelee ylä- ja alakioski sekä yläpubi. Valtakunnallista suosiota ja näkyvyyttä jo harjoituskaudella nauttinut Artsin makkaramyynti palvelee tällä kaudella sisääntulopäädyn ylätasanteella.

Lipunmyynnissä on tällä hetkellä kolme eri mahdollisuutta paikkavalintaan; ylärivin istumapaikat, alarivin istumapaikat sekä seisomakatsomo tulostaulun päädyssä. Istumapaikoille pääsee vain istumalipulla. Tulostaulun viereinen tasanne on vielä toistaiseksi yleisessä käytössä kaikille.

Syksyn aikana tiedotamme lisää ottelutapahtumaan liittyvistä mahdollisista uudistuksista, mutta ennen sitä nauttikaamme vanhasta kunnon jääpalatsista vielä hetken.