Seuraa meitä:       

Nyt pelataan finaalipaikasta!

Jatkuuko KeuPan juhlat välierissäkin? Kuva: Anna Ranta

 

Tiistaina alkaa taistelu kohti Mestiksen finaaleja, kun KeuPa HT kohtaa LeKin Lempäälässä. Puolivälierissä LeKi kaatoi RoKin  otteluvoitoin 4-2. Suurimman huomion tuosta puolivälieräsarjasta vei kuitenkin LeKin surullisen kuuluisa bussimatka Rovaniemeltä Lempäälään. Heidän bussistaan puhkottiin renkaat ennen kuin kotimatka ehti edes alkaa ja matkalla vielä yksi renkaista puhkesi. Toivon mukaan ikävät sattumukset ovat tällä erää ohitse ja joukkueet saavat välierissä keskittyä ainoastaan pelaamiseen.

KeuPa yllätti monet pudottamalla runkosarjan voittaja Hermeksen kesälomille. KeuPa on löytänyt juuri oikealla hetkellä tasonsa, mikä enteilee hyvää kun kohdataan runkosarjan kakkonen LeKi. Odotettavissa on fyysinen ja kuuma välieräsarja, kuten usein näiden joukkueiden kohtaamiset ovat olleet. LeKi on ollut sotureille erittäin mieluisa vastustaja tällä kaudella, neljästä kohtaamisesta Keupa voitti kolme ja LeKi yhden. Täytyy kuitenkin muistaa, että ottelut ovat olleet tasaisia eikä yksikään otteluista päättynyt yli kahden maalin erolla. 

Niin KeuPan kuin LeKin pelaajistossa on nuoria tulevaisuuden huippupelaajia. Anttoni Honka ja Kristian Tanus ovat todellisia tähtiä Mestiksessä, joten heidän otteitaan kannattaa seurata erityisellä mielenkiinnolla. Kuinka nuoret pelaajat tekevät temppujaan kovissa kevään peleissä? Lähde katsomaan ottelua Lempäälään KeuPa Fanclubin bussin kyydissä tai mene Bistro Ottoon seuraamaan ottelua valkokankaalta!

LeKi – KeuPa HT 2.4.2019 Klo 18.30 Lempäälä