Seuraa meitä:       

Voitolla välieriin, tappiolla Kokkolaan

KeuPa HT:n ja Hermeksen puolivälieräsarja on ajautunut siihen pisteeseen, että se herkku voi päättyä perjantai-iltana Keuruun jäähallissa. Hermes voitti sarjan kaksi ensimmäistä ottelua, mutta KeuPa on saanut muutettua kurssinsa tämän jälkeen ja voittanut kolme viimeisintä ottelua. Parhaassa tapauksessa keuruulaisyleisö pääsee illalla juhlimaan välieräpaikkaa tai muussa tapauksessa pelejä jatketaan lauantaina Kokkolassa.

Joukkueiden välillä on nähty todella hyvätasoista pudotuspelikiekkoa, mikä on varmasti sytyttänyt myös kokkolalaisfanit. Keskiviikkona nähtiin useamman tilanteen jälkeen tunteiden kuumenemista, josta parhaana esimerkkinä KeuPan Joni Piipposen ja Hermeksen Aleksi Nikkon pieni pystypaini. Tunteiden lämpenemistä tullaan näkemään aivan varmasti tänäänkin, kun pelataan vain voitosta. Odotettavissa on myöskin korkea yleisömäärä, mikä tuo varmasti nostaa tunnelmaa ja tuo lisälatausta pelaajille. Ottelu tulee ratkeamaan tänäänkin pieniin asioihin, kuten keskiviikkonakin. Muuan kiekkolegenda Juhani Tamminenkin on sanonut, että usein paremmin onnistuneen maalivahdin joukkue voittaa ja KeuPan maalivahti Samuli Tervo onkin ollut erinomainen viimeisissä otteluissa. Kumman joukkueen maalivahti vetää tänään pidemmän korren? 

Soturit ovat saaneet valtavasti tukea yleisöltä tähän mennessä ja KeuPa-fanit ovat kannustaneet hienosti joukkueen matkassa.  Tule siis tänäänkin kannustamaan KeuPa voittoon ja neljän parhaan joukkoon!

KeuPa HT – Hermes 29.3.2019 Klo 18.30 Keuruun jäähalli