Seuraa meitä:       

Kumpi joukkueista ottaa ohjat käsiin?

Keskiviikkoiltana KeuPan ja Hermeksen välinen puolivälieräsarja jatkuu Kokkolassa. Otteluvoitot ovat KeuPan kahden perättäisen voiton myötä tasan ja tänään mitataan kumpi joukkueista on pystynyt nollaamaan edellispelin paremmin. Kolme viimeisintä ottelua ovat olleet erinomaista pudotuspelikiekkoa. Vauhtia, taklauksia, maalineduskahnauksia ja upeita torjuntoja on riittänyt. Myös yleisö on herännyt molemmilla paikkakunnilla pudotuspelikevääseen ja faniryhmät ovat reissanneet vieraspeleihinkin.

KeuPa on löytänyt jostain erittäin tiiviin ja ”nälkäisen” viisikkopelin. Maanantain ottelussa joukkueiden avauspelaamisessa oli suuri ero. KeuPa pääsi luistelemalla ja nopeilla syötöillä puolustusalueeltaan pois, kun taas Hermes joutui avaamaan pitkillä syötöillä, jotka usein päätyivät vielä paikallaan olevalle hyökkääjälle. KeuPa on onnistunut lisäämään luisteluaan ja työmääräänsä. Hermeksellä työhaalarit ovat unohtuneet puolivälierien avauskohtaamiseen. Mikäli soturit jatkavat kurinalaisella ja työteliäällä ilmeellä, tulee Hermes olemaan vaikeuksissa myös kotijäällään. 

Keskiviikko on jälleen KeuPa-fanien juhlapäivä, kun Fanclubin bussi suuntaa kohti Kokkolaa sotureiden tueksi. Yleisö on se kuuluisa kuudes kenttäpelaaja, josta joukkue saa sen viimeisen taisteluasenteen. Jos et fanibussiin ehdi, niin voit seurata ottelua Keuruulla Bistro Otossa!

Hermes – KeuPa HT 27.3.2019 Klo 18.30 Kokkola