Seuraa meitä:       

Tauon jälkeen kohti pohjoista

Mestiksessä reilu viikon ottelutauko on ohi ja keskiviikkona pelataan taas ympäri Suomen maan. KeuPalla on keskiviikkoaamuna varhainen herätys, jotta joukkue on ajoissa Rovaniemellä valmiina kohtaamaan RoKin. Tauon aikana joukkueet ovat päässeet lataamaan akkuja ja harjoittelemaan kohti runkosarjan huipennusta sekä taistoa pudotuspelipaikoista.

Ennen taukoa KeuPa oli erinomaisessa pistetahdissa ollen viidennen viimeisen ottelun otannalla kuntopuntarin kolmas. Rovaniemeläiset taasen ovat viiden viimeisen ottelun otannalla kuntopuntarissa toiseksi viimeisiä. Onkin mielenkiintoista nähdä, pystyykö KeuPa jatkamaan hyviä otteitaan tauon jälkeenkin. KeuPa on sarjataulukon sijalla seitsemän ja RoKi heti perässä kahdeksantena, joukkueet siis kamppailevat samoista sijoituksista pudotuspelejä silmällä pitäen. Keskinäisten otteluiden merkitystä voikin pitää äärimmäisen tärkeänä.

Joukkueet ovat kohdanneet neljästi kauden aikana ja voitot ovat tasan 2-2. Tule jännittämään Bistro Ottoon, kuinka käy tällä kertaa ja tuoko KeuPa pisteet Keski-Suomeen!

RoKi – KeuPa HT 13.2.2019 Klo 18.30 Rovaniemi