Seuraa meitä:       

Kurssia kääntämään Iisalmeen

KeuPan tappiolliset otteet saivat perjantai-iltana jatkoa, kun ilmaisotteluun saapunut yleisö joutui toteamaan Peliitat paremmaksi. Jälleen huolimattomuusvirheet maksoivat liikaa eikä Peliitat jättäneet niitä käyttämättä. Lauantaina KeuPa-karavaani matkaa jo Iisalmeen IPK:n vieraaksi. Taas on uusi päivä ja uudet pisteet jaossa, joten menneet tulee unohtaa nopeasti.

Iisalmelaisten kausi ei ole sujunut lainkaan odotusten mukaan ja he ovatkin sarjataulukon toiseksi viimeisenä. Tällä viikolla IPK päätyikin vaihtamaan päävalmentajaa. Janne Sinkkonen lähti pois ja Tommi Miettinen KalPan organisaatiosta tuli tilalle. Tämän iltainen ottelu on Miettiselle ensimmäinen IPK-penkin takana. Mielenkiintoista onkin nähdä, saako uusi valmentaja pelikarhujen otteisiin piristystä.

KeuPa ja IPK ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti ja KeuPa on ollut kahdesti parempi. Ensimmäisen kohtaamisen kohtaamisen Keuruulla vei IPK jatkoajan jälkeen 5-6, toisen KeuPa voitti selkein numeroin 6-0 ja joulukuussa keuruulaiset kävi hakemassa pisteet numeroin 2-4. IPK on ollut KeuPalle tuloksen valossa mieluisa vastustaja tällä kaudella. Tänään kumpikin joukkue tarvitsee kipeästi pisteitä, joten voidaan odottaa kiihkeääkin kohtaamista.

IPK  - KeuPa HT 5.1.2019 Klo 17.00 Iisalmi