Seuraa meitä:       

Kinkkua sulattelemaan - SaPKo vieraaksi perjantaina

Perjantai-iltana kiekko putoaa taas Keuruun jäähallin aloitusympyrässä, kun KeuPa HT kohtaa SaPKon Savonlinnasta. Joukkue on päässyt hengähtämään hetkeksi ja irtaantumaan jääkiekosta joulun ajaksi. Nyt virtaa pitäisi taas löytyä kaukaloon loppukaudeksi. 

KeuPan edellinen Mestis-kamppailu pelattiin RoKia vastaan, josta tappio kirjattiin lukemin 0-2. Myös Savonlinnalaisilla on tappio edellisestä ottelustaan, kun he hävisivät Jokipojille 4-1. Sarjataulukostakin joukkueet löytyvät peräkkäin, KeuPa kahdeksannelta sijalta ja SaPKo heti perään yhdeksänneltä sijalta. Syksy ei ole ollut kummallekaan joukkueelle helppo ja odotuksiin nähden otteet kaukalossa ovat ailahdelleet liian paljon. Kevättä kohti mentäessä molemmat joukkueet varmasti mielivät sarjataulukossa korkeammalle, niin kuin ennen kauden alkua monet ovat odottaneetkin. KeuPa ja SaPKo ovat kohdanneet kahdesti aiemmin tällä kaudella ja kotijoukkue on ollut molemmilla kerroilla parempi eli voitot keskinäisistä kamppailuista on tasan 1-1.

KeuPa saa otteluun vahvistusta puolustukseen JYP:ltä, kun Jaakko Jokinen sekä Joonas Viinikainen tekevät ensiesiintymisensä keuruulaisyleisölle KeuPa-paidassa. Ennen joulutaukoa KeuPa joutui peluuttamaan hyökkääjiä puolustuksessa, joten edellä mainitut pelimiehet tulevat todella tarpeeseen. Tervetuloa viettämään joulun välipäivää Mestis-viihteen pariin koko perheen voimin!

KeuPa HT – SaPKo 28.12.2018 Klo 18.30 Keuruun jäähalli