Seuraa meitä:       

Takaisin voiton makuun?

Edellisviikon tappiot on unohdettu ja keskiviikkona on uusi mahdollisuus päästä takaisin voittojen tielle, kun RoKi Rovaniemeltä saapuu vieraaksi. Keskiviikko on normaalista poikkeava päivä, niin joukkueelle kuin Multian koululaisille. KeuPa-pelaajia menee päivällä vierailemaan Multian koululle, missä oppilaat ja opettajat ovat järjestäneet ohjelmaa pelaajien pään menoksi. Oppilaita ja opettajia odotetaankin jäähalliin sankoin joukoin kannustamaan KeuPa takaisin voittojen tielle. Ilmaisen sisäänpääsyn Multian koululaisille on mahdollistanut yhteistyössä KeuPa HT:n kanssa Multian kunta sekä Multian OP.

Viime lauantain kirvelevän jatkoaikatappion jälkeen päävalmentaja Härkönen kertoi lehdistötilaisuudessa, että jatkossa tullaan keskittymään puolustuspelaamiseen. Kun maalinteko on takunnut, tulee oma pää pitää puhtaana. Näin ollen KeuPalta voi odottaa kurinalaista pelaamista ja toivottavasti tiivistä viisikkopuolustamista. Huolellisuutta otteisiin vaaditaan paljon enemmän kuin lauantaina, tai pisteet jäävät haaveeksi.

RoKi löytyy sarjataulukon 9.sijalta ja KeuPa pykälän ylempää 8.sijalta. Rovaniemeläiset pelasivat edellisen ottelunsa viime perjantaina voittaen Peliitat 4-3. Pisteet ottelusta ovat siis molemmille joukkueille erittäin tärkeitä tasaisessa sarjassa. Tuoko multialaisten koululaisten kannustus kaivatun piristyksen KeuPalle vai ryöstääkö RoKi pisteet mukaansa? Tervetuloa jännittämään ja kannustamaan!

KeuPa HT – RoKi 31.10.2018 Klo 18.30 Keuruun jäähalli