Seuraa meitä:       

Mestareiden kohtaaminen Kalajoella

KeuPa HT:n taival Suomen Cupissa alkaa keskiviikkoiltana viime kauden Suomi-sarjan mestaria JHT:tä vastaan. Kalajokiset selvittivät tiensä Suomen Cupin kolmannelle kierrokselle kaatamalla Raahen Teräs-Kiekon 4-1 ja IK Kronanin tylysti 0-11. KeuPalla ennen keskiviikon koitostaan on takanaan kaksi voitokasta harjoituspeliä, niin IPK:sta kuin LeKistä.

JHT:n kokoonpano on nuorentunut viime kaudella mestaruuden voittaneesta joukkueesta huomattavasta ja vaihtuvuus on ollut suurta. Kalajoelle kesän aikana on kuitenkin siirtynyt Mestis-tasutaisia pelaajia, kuten Jere Rantala Hermeksestä ja Eetu Rissanen Peliitoista. Joten kokemusta myös Mestiksestä löytyy kalajokisten nuoresta joukkueesta. Keuruulaisittain mielenkiintoinen nimi JHT:n pelaajalistassa on Janne Myllymäki. Keuruulaiset muistavat Jannen pääasiassa luotettavana puolustajana, mutta huomenna hänet nähdään hyökkääjän tontilla

JHT:n päävalmentaja Timo Seikkula vastasi tiistai-iltana puhelimeen Kalajoella valmentajakopistaan ennen ottelua edeltävää jääharjoitusta, ja kertoi tunnelmistaan keskiviikon ottelun alla: ” On hienoa päästä kohtaamaan hallitseva Mestis-mestari, saadaan todellinen tasonmittaus ja nähdään, millä tasolla olemme tässä vaiheessa kautta. Odotetaan viime kauden perusteella KeuPan olevan äärettömän liikkuva ja hyökkäysvoittoinen joukkue. Siitä huolimatta vastataan keuruulaisten nopeuteen omalla hyvällä liikkeellä eikä missään tapauksessa lähdetä peruuttelemaan. Rohkeasti lähdetään pelaamaan, mitään hävittävää näissä peleissä ei ole, Seikkula päättää.”

KeuPa HT:n päävalmentaja Niko Härkönen kertoo joukkueen matkaavan Kalajoelle lähes samalla kokoonpanolla kuin edeltävissäkin otteluissa. Maalilla aloittaa tuttuun tapaan Samuli Tervo ja hyökkääjistä lepovuorossa on Aleksi Luhtalampi.

Mestareiden kohtaaminen JHT – KeuPa HT Kalajoella tänään keskiviikkona 5.9.2018 Klo 18.30.

 

Teksti: Eemeli Laitinen