Seuraa meitä:       

Jatkuuko lento vai oikeneeko syöksykierre?

Viikon tauon jälkeen Keuruulla päästään taas Mestis-kiekon makuun, kun tänä iltana KeuPa HT saa vieraakseen RoKi:n Rovaniemeltä. Kotijoukkue päätti härkäviikkonsa viime perjantaina suvereeniin näytökseen ja vetäytyi ansaitulle välilevolle. Jatkuuko lento samanlaisena vai käykö tuuli pohjoisesta?

Illan vastustaja RoKi aloitti syksyllä sarjan pirteästi ja keikkui pitkään jopa viidennen sijan tuntumassa. etenkin kovana kotijoukkueena tunnettu RoKi raapi pisteitä kovaan tahtiin, kaataen lokakuussa myös KeuPan sen omassa kotikaukalossaan 4-1 ja toisti tempun Rovaniemellä marraskuussa jatkoajalla 3-2. Itsenäisyyspäivän aattona KeuPa laittoi alulle RoKi:n syöksykierteen, joka oikeni ainakin väliaikaisesti vasta viime perjantaina sarjajumbo Peliittojen kustannuksella. Rovaniemeläisten mustan vuodenvaihteen seurauksena, joukkue on valahtanut jo sille tutummille sijoille sarjassa. Tämän hetkinen 10. sija on sama kuin viime keväänä runkosarjan lopussa ja ottelun vähemmän pelannut Hermes huohottaa jo niskaan neljän pisteen päässä.

Tämän kauden Mestis on ollut äärimmäisen tasainen, eikä sarjasijoitusten perusteella kannata liian pitkälle meneviä ennusteita tehdä. Mutta jos pelit jatkuvat molemmilla joukkueilla viimeaikojen malliin, ei voittajasta pitäisi olla epäselvää. Toisaalta huonoon valmistautumiseen tai ylimielisyyteen ei ole varaa.

-          Nyt täytyy napittaa takit ylintä nappia myöten kiinni. RoKi on erittäin luisteleva joukkue ja siihen meidän vastattava. Siimaa ei voi antaa kenellekään tai vaikeuksia on luvassa, muistuttaa KeuPan päävalmentaja Mikko Heiskanen.

Illan ottelussa Konsta Mesikämmen palaa Lukko-komennukseltaan KeuPan kokoonpanoon. Joni Piipposen pikku kolhut taasen ovat taakse jäänyttä elämää ja mies hyppää kaukaloon hyvin levänneenä. Koko joukkue pitäisi olla hyvin palautunut viikon ottelutauon myötä. Pystyykö se jatkamaan siitä mihin viime perjantaina jäi, selviää illalla klo 18.30 Keuruun Jäähallilla alkavassa ottelussa.

Konsta Mesikämmen palaa illalla taas KeuPan kokoonpanoon.