Seuraa meitä:       

Lisää liigapelaajia Keuruulle

KeuPa HT tiedottaa uusista pelaajista. Laitahyökkääjät Joel Sund JYP:istä ja Janne Väyrynen Lukosta pukevat toistaiseksi päälleen KeuPa-paidan. 25-vuotias Väyrynen on entuudestaan tuttu mies Keuruulla, kun hän viime kaudella naputti KeuPalle 21 ottelussa 12+7 pistettä. Tälläkin kaudella Väyrynen käväisi alkusyksystä Keuruun miehistössä kahden ottelun verran. Lukossa peliaika on jäänyt vähiin loukkaantumisen vuoksi. Jämsäläissyntyinen Joel Sund sen sijaan on uusi kasvo Keuruulla. JYP Akatemian kautta liigaan noussut Sund on vahvan miehen maineessa. Tämän ja kahden edellisen kauden aikana Sund on esiintynyt JYP:in liigakokoonpanossa 59 ja CHL:ssä 11 kertaa. Mestis-kokemusta miehellä on 124 ottelun verran tehoin 26+23. Molemmilta laitureilta odotetaan luisteluvoimaa joukkueeseen ja oikealta ampuvina lisää vaihtoehtoja viimeistelyyn. Kumpainenkin esiintyy KeuPan kokoonpanossa jo tämän illan vierasottelussa Imatran Ketterää vastaan.

Miinusmerkkisenä uutisena tulee KeuPa-kapteeni Waltteri Lehtosta odottava pitkä sairasloma. Lehtonen loukkasi nilkkaansa viime lauantain ottelussa LeKiä vastaan ja toipuminen vie arviolta kahdesta kolmeen kuukautta. 

Samassa yhteydessä KeuPa tiedottaa purkaneensa molemmin puoleisessa yhteisymmärryksessä lainasopimuksensa Ilveksen Niko Ahoniemen kanssa.